Pre skvalitnenie našich služieb používame na stránke Netenpiac cookies. Pokračovaním na tejto stránke vyjadrujete súhlas s používaním všetkých cookies. Viac informácií ohľadom cookies nájdete v sekcii Ochrana osobných údajov. Súhlasím
Menu

Obchodné podmienky a ochrana osobných údajov

Obchodné podmienky

Ak sa chcete stať aktívnym užívateľom a kupovateľom nášho webshopu, prosím prečítajte si podrobne podmienky, a využite si naše služby len v tomto prípade, ak súhlasíte s každým bodom našich pravidiel. Tento dokument bude uzavretý iba v elektronickej podobe, neskôr ho nebude možno vyhľadávať a nevzťahuje sa na kódex správania.V prípade súvisiacich otázok o fungovaní webshopu, objednávaní a doručovaní sme vám k dispozícii na uvedenom kontakte!


Hlavné charakteristiky zmluvy:

- Prezentácia prevádzkovateľných dát
- Informácie o objednaní
- Informácie o spracovaní objednávok
- Prezentácia krokov objednávky
- Popis objednaného výrobku / platby poplatku za doručenie 
- Informácie o dodávky
- Popis o cenách doručenia
- Oznámenie o doručení balíkov
- Záruka, záručné informácie
- Popis práva na odstúpenie od zmluvy

 

Údaje o prevádzkovateľovi:

Spoločnosť: BN Signal Magyarország Kft
Adresa: 1076 Budapest Szinva utca 5.
DIČ: 24821913-1-42
IČO: Cg.01-09-184230
Registrový súd, úrad:  Okresný súd Budapešť
Jazyk zmluvy: maďarčina
Elektronický kontakt: e-mail: bnmkft@gmail.com
 

Rozsah dostupných produktov a služieb:

Zobrazené produkty sa dajú objednať  len on-line, dodaním.

Ceny uvedených výrobkov obsahujú DPH, ale nie v každom prípade zahŕňajú cenu dodávky. Náklady na balenie neúčtujeme!

 

Informácie o objednaní:

K nákupu nie je potrebná registrácia!

Informácie pre firmy: Prosíme v objednávke zadať identifikačné číslo pre daň (IČ DPH), inak Vám žiaľ nevieme vystaviť faktúru bez DPH a nie je možnosť ani na neskoršiu úpravu faktúry. Ďakujeme za pochopenie!

 

Spracovávanie objednávok:

Spracovanie objednávok je vykonané cez pracovné dni, od 8:00 do 16:00 hodín.
Objednávku je možné odovzdať aj mimo uvedených pracovných hodín, v tomto prípade bude spracovaná nasledujúci deň.
Naša zákaznícka služba v prípade potreby kontaktuje so zákazníkmi cez e-mail o tom, ako bude schopná splniť objednávku. Celkový termín dokončenia je 30 pracovných dní od dátumu potvrdenia objednávky.
Na stránke uvedené obrázky sú v niektorých prípadoch len ilustrácie, takže sa môžu líšiť od skutočnosti. Naša spoločnosť nezodpovedá za zmeny technických popisov, dodávateľa, alebo za zmeny bez predbežného upozornenia.
Máme právo čiastočne alebo celkovo odmietnuť potvrdené objednávky. Čiastočné splnenie objednávky je možné iba po konzultácii so zákazníkom!

 

Pokrok objednávania:

1. Produkt, ktorý chcete nakúpiť, dajte do košíka.
2. Ak by ste chceli ďalší produkt do košíka, zvoľte tlačidlo „Pokračovať v nákupe“. Ak chete dokončiť nákup, skontrolujte množstvo vybraných produktov. Tlačidlom „Vymazať“  môžete zrušiť obsah košíka. Po uvedení množstva produktov obsah košíka sa automaticky aktualizuje, ak sa to nestane, zvoľte tlačidlo „Aktualizovať košík“.
3. Zvoľte spôsob dodania/ platby.
4. Odovzdajte objednávku.
5. Podajte fakturačné, dodávkové a vstupné údaje.
6. Po podaní údajov tlačidlom "Objednať"  viete odoslať objednávku, predtým máte možnosť na skontrolovanie vašich údajov, a napísať nám pripomienky (napr. o farbe objednaného produktu).

Je dôležité, aby ste nám podali presné údaje, pretože podľa toho bude objednaný tovar fakturovaný a doručený. V prípade zle podanej adresy balík sa môže stratiť!

 

Spôsob platby za objednávku a doručenie:

Cenu objednaného tovaru treba vyplatiť kuriérovi, po prijatí balíčka. V prípade osobného príjmu suma musí byť zaplatená po prijatí faktúry. Celková suma obsahuje všetok náklad.
Balík musí obsahovať faktúru (ktorá slúži aj ako záručný list). Prosím skontrolujte balíček pred kuriérom, a ak zistíte poškodenie tovaru, poproste o protokol, a balík neprevziajte. 
Neskoršie reklamácie bez protokolu neprijímame!
V prípade otázok obráťte sa na nás na uvedených kontaktov.


Doručenie, informácie:

Objednávky splníme pomocou kuriérskej služby. Balíky dodávame cez pracovné dni medzi 8-16 hodín. Ak v uvedenom období nie ste doma,  môžete podať adresu pracovného miesta, ako doručovaciu adresu.

Poplatok za doručenie: 3,50 EUR (platba vopred na účet) alebo 5,50EUR (dobierka)

Informácie o prevzatí balíkov:

Prosíme, aby ste objednali tovar len vtedy, ak to iste budete môcť zaplatiť kuriérovi!

 

Záruka:

Záruka trvá 1 rok na všetky produkty. Záruka je platná jedine s účtom tovaru, alebo s kópiou účtu.

Žial’, nevieme všetky naše produkty preskúšať, u niektorých produktoch to nie je možné. V tom prípade, ak je tovar poškodený a nefunkčný, kontaktujte nás na emailovú adresu, a naši kolegovia sa Vám ozvú čo najskôr ohl’adom výmeny tovaru.

Po obdržaní tovaru naši kolegovia skontrolujú príčinu možnej škody, v tom prípade, ak tovar nebol poškodený úmyselne, alebo chyba nevznikla z nevhodného použitia tovaru, nový produkt Vám pošleme čo najskôr. Náklady na odoslanie náhradného tovaru uhradí naša spoločnosť.

 

 

Ochrana osobných údajov

 

V súvislosti so spracúvaním osobných údajov, Vám v zmysle čl. 13 Nariadenia Európskeho parlamentu  a Rady EÚ 2016/679 (GDPR) z 27. apríla 2016 o ochrane fyzických osôb pri spracúvaní osobných údajov a voľnom pohybe takýchto údajov, poskytujeme nasledujúce informácie.

 

Prevádzkovateľ:

 

Spoločnosť: BN Signal Magyarország Kft
Adresa: 1076 Budapest Szinva utca 5.
DIČ: 24821913-1-42
IČO: Cg.01-09-184230
Registrový súd, úrad:  Okresný súd Budapešť
Jazyk zmluvy: maďarčina
Elektronický kontakt: e-mail: bnmkft@gmail.com
 

 

Aké osobné údaje spracovávame

 

Pri vytvorení konta
 

Jedinými povinnými údajmi sú Vaše meno a e-mailová adresa. Môžete nám však poskytnúť aj ďalšie nepovinné osobné údaje ako je poštová adresa, fakturačná adresa, telefonický kontakt alebo fotografia.

 

Pri výtvorení objednávky
 

Prí nákupe od vás požadujeme osobné údaje potrebné na vybavenie vašej objednávky ako je meno, e-mailová adresa, poštová adresa, fakturačná adresa a telefonický kontakt.

 

Pri využívaní služieb stránky
 

Pri využívani našej stránky ziskavame informácie o tom, aku ju využivate, ako napríklad kedy pristupujete na naše stránky, čo na našich stránkach vyhľadávate, aké podstránky navštevejete, kedy a ako sa na naše stránky prihlasujete.

 

Získavame tiež údaje o zariadeniach, ktoré využívate na pristupovanie k našim stránkam, vrátane IP adries, nastavení prehliadačov, informácií o operačných systémoch, informáciu z ktorej internetovej stránky k nám pristúpite a informácie z cookies a podobných nástrojov.

 

 

Na čo osobné údaje využívame

 

Poskytovanie služieb
 

Na základe údajov, ktoré od vás získavame, vám vieme dodať naše služby v súlade s našimi Obchodnými podmienkami, napríklad na vybavenie vašej objednávky. Tieto údaje taktiež potrebujeme do nášho účtovného a fakturačného poriadku.

 

Komunikácia s vami
 

Vaše kontaktné údaje používame na zaslanie oznámení súvisiacich s poskytovaním našich služieb, alebo keď chceme reagovať na vaše oslovenie, keď sa nás pýtate, alebo nás požiadate o zmenu vašich údajov vo vašej objednávke alebo používateľskom konte. Tiež vaše kontaktné údaje ako aj údaje o vašich nákupoch spracúvame v prípade, že reklamujete alebo vrátite dodaný tovar.

 

Ak ste nám k tomu udelili súhlas, posielame vám tiež na e-mail informácie o novinkách a aktuálnych ponukách, ktoré by vás mohli zaujímať. Odhlásiť sa z odberu týchto emailov viete vo vašom konte alebo tým, že v doručenom e-maile kliknete na možnosť „Odhlásiť sa“ z odberu.

 

Informácie o návštevách a pohybe na našej stránke a jej jednotlivých sekciách a zobrazených produktoch využívame aj pre účely reklamy a marketingu, na našej, ako aj na iných internetových stránkach. Tieto informácie tiež využívame na analytické účely, aby sme rozumeli, ako ľudia používajú našu internetovú stránku, a aby sme ju vedeli spraviť intuitívnejšou a užívateľsky príjemnejšou.

 

Cookies

 

Súbory cookies sú malé textové súbory, ktoré môžu byť do internetového prehliadača odosielané pri návšteve webových stránok a ukladané do vášho zariadenia (napr. počítač, smartphone, tablet). Súbory cookies sa ukladajú do priečinka pre súbory vášho internetového prehliadača. Cookies obvykle obsahujú názov webovej stránky, z ktorej pochádzajú a dátum svojho vzniku. Pri ďalšej návšteve stránok webový prehliadač znovu načíta súbory cookies a tieto informácie odošle späť webovej stránke, ktorá pôvodne cookies vytvorila. Súbory cookies slúžia na uchovávanie informácií, ktoré neumožňujú identifikáciu osôb.

Používanie cookies a ich povolenie vo webovom prehliadači je na rozhodnutí užívateľa. V prípade zmeny ich neakceptovania však môžu mať niektoré naše stránky obmedzenú funkčnosť a znížený užívateľský komfort.

Používaním stránok vyjadrujete súhlas s použitím cookies v súlade s nastavením vášho internetového prehliadača. Ak navštívite stránky, v prehliadači máte povolené prijímanie súborov cookies. Pokiaľ nevykonáte zmenu nastavení vášho internetového prehliadača a pokračujete v návšteve stránok, považujeme to za prijatie našich podmienok používania súborov cookies.

Cookies používame s cieľom optimálne vytvárať a skvalitňovať služby stránok, prispôsobiť ich užívateľom a zlepšovať ich štruktúru a obsah, najmä aby sme mohli užívateľom prispôsobiť obsah a inzerciu a aby sme vedeli analyzovať a štatisticky vyhodnocovať používanie služieb stránok. Zmeniť nastavenie automatického akceptovania cookies môžete zablokovaním cookies alebo upozornením v prípade, že sa majú cookies poslať do vášho zariadenia. Inštrukcie na zmenu cookies sa nachádzajú vo voľbe „pomoc“ každého internetového prehliadača. V prípade používania viacerých zariadení je potrebné vykonať voľbu používania cookies na každom zariadení.

 

Google adwords

 

Ak sa na našu webovú stránku dostanete z reklamy Google, Google Adwords uloží súbor cookie na vaše koncové zariadenie. V tomto súbore cookie sa uložia hodnoty analýzy (unique cookie ID, počet ad impressions – kvalifikovaných prístupov na jedno umiestnenie (frequency), posledný prístup, informácia opt out (značka, že používateľ už nechce byť oslovovaný)). Cookies, ktoré uloží Google Adwords, spravidla strácajú platnosť po 30 dňoch. Nemajú slúžiť na to, aby vás osobne identifikovali. Umožňujú skôr, aby Google Adwords rozpoznal váš internetový prehliadač. Ak navštívite určité stránky na webovej stránke zákazníka Adwords, Google a zákazník rozpoznajú, že na stránku zákazníka ste boli presmerovaný kliknutím na reklamu. Google nám ako zákazníkovi Adwords poskytuje štatistické vyhodnotenie. Na základe tohto vyhodnotenia môžeme zistiť efektívnosť našich reklamných opatrení. Okrem toho nedostávame žiadne ďalšie informácie, zvlášť vás na základe informácií nedokážeme identifikovať. Právny základ pre spracovanie vašich údajov je čl. 6 ods. 1 s. 1 písm. a, f GDPR.

 

Google Analytics

 

Spoločnosť Google analyzuje v našom mene spôsob, akým používate našu webovú stránku. Informácie zhromažďované spoločnosťou Google v spojitosti s Vaším používaním našej webovej stránky budú odoslané na server spoločnosti Google v USA, kde budú uložené a analyzované. Na to, aby sme mohli všetkým našim používateľom poskytnúť lepšie služby, zhromažďujeme od nich informácie, a to akým jazykom hovoríte, demografické údaje, ktoré podstránky webu ste navštívili, ako dlho ste sa na nich zdržali, aké akcie ste vykonali, aký okruh záujmov máte na webe, odkiaľ ste na našu stránku prišli, informácie o operačnom systéme a internetovom prehliadači, aká ste veková skupina, pohlavie. Príslušné výsledky nám spoločnosť Google následne sprístupňuje v anonymizovanej podobe. Okrem toho, spoločnosť Google je certifikovaná v rámci programu EU-US Privacy Shield, čo zabezpečuje zachovanie primeranej úrovne ochrany údajov pri ich spracovaní spoločnosťou Google.

Službu webovej analýzy môžete kedykoľvek odvolať, a to inštaláciou doplnku prehliadača Google. Táto možnosť zabránia používaniu služby webovej analýzy, len kým používate prehliadač, v ktorom ste nainštalovali príslušný doplnok.

Ďalšie informácie o službe Google Analytics sú k dispozícii v týchto dokumentoch: Zmluvné podmienky programu Google AnalyticsZabezpečenie a ochrana osobných údajov v službe Google Analytics a Pravidlá ochrany osobných údajov spoločnosti Google.

 

Newsletter

 

Osobné údaje, ktoré sme s Vaším súhlasom zhromaždili pri Vašom prihlásení sa na odber newslettra sa využijú pri komunikácii s Vami (napríklad servisné hlásenia, systémové správy, emaily na potvrdenie vašej registrácie, na sprostredkovanie informácií potrebných pre Vaše konto, informácie k Vašim cestovným lístkom a trasám alebo Vaše cestovné profily).

Ak v súvislosti s objednávkou alebo cestou získame od Vás emailovú adresu a v prípade, že to neodmietnete, vyhradzujeme si právo zasielať Vám emailom pravidelné ponuky k podobným produktom z nášho sortimentu, ktoré ste si už raz zakúpili.

Kedykoľvek môžete odvolať súhlas na použitie Vašej emailovej adresy a na spracovanie a využívanie údajov slúžiacich na vytvorenie užívateľských profilov, zaslaním správy na emailovú adresu order@netenpiac.sk alebo zrušiť zasielanie newslettra kliknutím na odhlasovací link.

 

 

Právne základy

 

Plnenie zmluvy – v prípade objednania tovaru a zriadenia užívateľského konta, ale aj v prípade vašej účasti v spotrebiteľskej súťaži.

 

Súhlas – najmä v spojitosti so zasielaním komerčnej komunikácie o novinkách a aktuálnych ponukách, či pri iných formách marketingu. Každý udelený súhlas je dobrovoľný a môžete ho kedykoľvek odvolať, čo však nemá vplyv na zákonnosť spracúvania pred jeho odvolaním. Zasielanie komerčnej komunikácie o novinkách a aktuálnych ponukách môžete ovládať vo vašom konte.

 

Plnenie našich zákonných povinností – pri uchovaní údajov o vás a vašej objednávke v našom účtovníctve alebo pri sprístupnení údajov štátnym a iným orgánom, ktoré vykonávajú dohľad nad našou činnosťou alebo ktoré riešia spory, či vykonávanie rozhodnutí.

 

Náš oprávnený záujem – pri zlepšovaní a personalizácii našich služieb niektorých marketingových činnostiach, či v súvislosti s bezpečnosťou a ochranou práv, tak ako sme uviedli vyššie. V týchto prípadoch vždy starostlivo zvažujeme, či spracúvanie nebude predstavovať neprimeraný zásah do vašich práv.

 

 

Komu údaje sprístupňujeme

 

Vaše osobné údaje nezverejňujeme, nesprístupňujeme, neposkytujeme žiadnym iným subjektom, s výnimkou situácii opísaných nižšie:

 

Ak to od nás požadujete

Osobné údaje zverejňujeme alebo sprístupňujeme, pokiaľ to od nás požadujete. Sprístupnenie údajov tretím stranám uskutočňujeme v prípade doručovateľskej služby.

 

V prípadoch externého spracúvania

Vaše osobné údaje majú k dispozícii niektorí naši partneri, ktorí ich spracúvajú pre nás, na základe našich pokynov a v súlade s týmto dokumentom. Pri tom dodržiavajú všetky potrebné bezpečnostné, technické a organizačné opatrenia, aby vašim osobným údajom poskytli požadovanú ochranu.

 

Naši extrení partneri sú:

 

Hostingová firma:
 Viacom Informatikai Kft.
 2225 Üllő Gyár u. 8.

 info@viacomkft.hu

 

Kuriérska spoločnosť:

GLS General Logistics Systems Hungary Csomag-Logisztikai Kft.

 2351 Alsónémedi GLS Európa u. 2.
 info@gls-hungary.com

 

Prevádzkovanie webovej stránky:

ShopRenter.hu Kereskedelmi és Szolgáltató

4028 Debrecen, Kassai út 129.
info@shoprenter.hu
 

Účtovná firma:

Diamond Bright Kft.
1078 Budapest Rottenbiller u. 44.
24770697-1-42
baricza.nikoletta@gmail.com

 

Z právnych dôvodov

 

Vaše údaje môžeme tiež uchovávať alebo sprístupňovať iným osobám, aby sme vyhoveli povinnostiam vyplývajúcim z právnych predpisov, z požiadaviek štátnych a iných orgánov, aby sme si uplatňovali naše nároky alebo sa obhajovali v konaniach, kde si ich iní uplatňujú voči nám.

 

Medzi kategórie tretích osôb, ktorým sprístupňujeme osobné údaje z týchto dôvodov, patria napríklad súdy, štátne a iné orgány príslušné na výkon kontroly nad našou činnosťou, na riešenie sporov alebo vykonávanie rozhodnutí, či naši právni a účtovní poradcovia a audítori.

 

Ako dlho vaše údaje uchovávame

 

Osobné údaje, ktoré súvisia s vašim užívateľským kontom uchovávame, kým máte konto zriadené, keďže sú nevyhnutné, aby sme vedeli konto prevádzkovať. Pokiaľ nemáte konto vytvorené, uchovávame vaše osobné údaje týkajúce sa vybavenej objednávky počas nevyhnutnej doby, ktorú nám ukladá zákon. V prípade zákona o účtovníctve, zákona o DPH a pod. môže byť lehota 10 rokov.

 

V prípade, ak používame Vaše osobné údaje za účelom doručovania komerčnej komunikácie na Vašu e-mailovú adresu alebo v iných prípadoch, kde ste nám udelili súhlas, uchovávame tieto údaje, kým príslušný súhlas neodvoláte, najviac však 36 mesiacov od jeho udelenia. V prípadoch využívania vašich údajov na základe nášho oprávneného záujmu opísaných v kapitolách "Na čo osobné údaje využívame" a "Komu údaje sprístupňujeme", uchováme vaše údaje, kým neodpadne dôvod ich spracúvania. Musíme vás však upozorniť, že aj keď odpadne niektorý z dôvodov spracúvania nemusí to mať za následok, že uchovávanie vašich osobných údajov ukončíme. Tieto osobné údaje totiž môžeme a občas musíme spracúvať aj na iný účel s iným právnym základom.

 

Práva súvisiace so spracovaním osobných údajov

 

Právo na prístup

 

Na požiadanie máte právo od nás získať informácie o osobných údajoch, ktoré sa Vás týkajú a ktoré sme spracovali v rozsahu, ktorý je definovaný v čl. 15 GDPR. Vašu žiadosť môžete poslať poštou alebo e-mailom na nižšie uvedené adresy.

 

Právo na opravu

 

Máte právo požadovať, aby sme bez zbytočného odkladu opravili akékoľvek nepresnosti vo Vašich osobných údajoch, ktoré sa Vás týkajú (článok 16 GDPR). Na tento účel kontaktujte nižšie uvedenú adresu.

 

Právo na vymazanie

 

Ak máte platné právne dôvody vymedzené v čl. 17 GDPR, máte právo na okamžité vymazanie ("právo byť zabudnutý") osobných údajov, ktoré sa Vás týkajú. Medzi tieto právne dôvody patrí: osobné údaje už nie sú potrebné na účely, na ktoré boli spracúvané, alebo odvolávate svoj súhlas a neexistujú žiadne iné právne dôvody na spracúvanie; dotknutá osoba namieta proti spracúvaniu (a neexistujú žiadne prevažujúce legitímne dôvody na spracúvanie - neuplatňuje sa na námietky voči priamej reklame). Ak chcete uplatniť svoje právo, kontaktujte nižšie uvedenú kontaktnú adresu.

 

Právo na obmedzenie spracovania

 

Ak sú splnené kritériá definované v čl. 18 GDPR, máte právo na obmedzenie spracúvania, ako je uvedené v predchádzajúcom článku GDPR. Podľa tohto článku sa môže požadovať obmedzenie spracúvania, najmä ak je spracúvanie nezákonné a dotknutá osoba sa bráni vymazaniu osobných údajov a žiada namiesto toho obmedzenie ich používania, alebo dotknutá osoba namieta proti spracúvaniu podľa čl. 21 ods. 1 GDPR, ak nie je jasné, či náš legitímny záujem prevyšuje záujem dotknutej osoby. Ak chcete uplatniť svoje právo, kontaktujte nižšie uvedenú kontaktnú adresu.

 

Právo na prenos údajov

 

Máte právo na prenos dát, ako je definované v čl. 20 GDPR. To znamená, že máte právo získať osobné údaje, ktoré sa Vás týkajú, ktoré ste nám poskytli, v štruktúrovanom, bežne používanom strojovo čitateľnom formáte a máte právo na prenos týchto údajov inému prevádzkovateľovi. Predpokladom je, že spracúvanie je založené na súhlase alebo zmluve a je vykonávané automatizovanými prostriedkami. Ak chcete uplatniť svoje právo, kontaktujte nižšie uvedenú kontaktnú adresu.

 

Právo na námietku

 

Podľa čl. 21 GDPR máte právo kedykoľvek vzniesť námietku proti spracúvaniu osobných údajov, ktoré sa Vás týkajú, ktoré je založené na článku 6 ods. 1 písm. e) alebo f) GDPR, z dôvodov týkajúcich sa Vašej konkrétnej situácie. Budeme upúšťať od spracúvania Vašich osobných údajov, pokiaľ nemôžeme preukázať presvedčivé oprávnené dôvody na spracúvanie, ktoré prevyšujú Vaše záujmy, práva a slobody, alebo pokiaľ nie je účelom spracúvania preukazovanie, uplatňovanie a obhajovanie právnych nárokov. Ak chcete uplatniť svoje právo, kontaktujte nižšie uvedenú kontaktnú adresu.


Právo podať sťažnosť dozornému orgánu

 

Ak si myslíte, že spracúvanie osobných údajov, ktoré sa Vás týkajú a ktoré sme vykonali, je nezákonné alebo neprípustné, máte právo podať sťažnosť príslušnému dozornému orgánu. Tento orgán môžete kontaktovať na adrese:

Úrad na ochranu osobných údajov Slovenskej republiky

Hraničná 12

820 07, Bratislava 27

Slovenská republika

IČO: 36064220

www.dataprotection.gov.sk

 

 

V prípade, ak máte akékoľvek otázky k tomuto dokumentu alebo použitiu svojich osobných údajov, alebo si chcete uplatniť vaše práva popísané v tomto dokumente, môžete nás kontaktovať e-mailom na adrese order@netenpiac.sk alebo písomne na adrese našej spoločnosti.

 

Spoločnosť: BN Signal Magyarország Kft
Adresa: 1076 Budapest Szinva utca 5.
DIČ: 24821913-1-42
IČO: Cg.01-09-184230
Spoločnosť je zapísaná v obchodnom registri : Okresný súd Budapešť

 

Prosím uveďte vo Vašej žiadosti vaše meno, priezvisko, e-mailovú adresu, prípadne adresu trvalého bydliska. Ak nám uvedené údaje neposkytnete, nebude možné vyhovieť vašej žiadosti. Tieto informácie od vás požadujeme preto, aby sme si overili vašu totožnosť a neposkytli Vaše osobné údaje neoprávnenej osobe.

 

Podávanie sťažností

 

V prípade, ak sa domnievate, že spracúvanie vašich osobných údajov našou spoločnosťou je v rozpore s platnými právnymi predpismi na ochranu osobných údajov, máte právo podať sťažnosť dozornému orgánu, ktorým je Úrad pre ochranu osobných údajov Slovenskej republiky, so sídlom Hraničná 12, 820 07 Bratislava 27, Slovenská republika, IČO: 36 064 220, tel. č.: +421 2 3231 3220, https://dataprotection.gov.sk/uoou/

 

 

Copyright

 

Všetky materiály publikované na internetovej stránke www.netenpiac.sk spoločnosti BN Signal Magyarország Kft. sú chránené autorským zákonom. Produkty a služby, ktoré sú na internetovej stránke www.netenpiac.sk uvedené, informácie o nich a ich vyzobrazenie, môžu byť chránené dalšími právami dotknutých osôb. Názvy a označenia výrobkov, služieb, firiem a spoločností môžu byť registrovanými obchodnými známkami príslušných vlastníkov.

 

Akákoľvek časť internetovej stránky www.netenpiac.sk (zvlášť popisy, obrázky a vyzobrazenia alebo ďalšie dokumentové časti predávaných produktov, popis nákupu a rozdelenie kategórií, produktov, súvisiacich produktov a parametrov) nesmie byť skopírovaná elektronickou alebo mechanickou cestou a sprístupnená verejnosti bez predchádzajúceho písomného povolenia držiteľa autorských práv.

 

Spoločnosť BN Signal Magyarország Kft. upozorňuje, že informácie na stránke www.netenpiac.sk sú z časti preberané od tretích strán, môžu obsahovať vecné a technické nepresnosti, či typografické chyby a môžu byť aktualizované bez predchádzajúceho upozornenia. Spoločnosť BN Signal Magyarország Kft. môže kedykoľvek bez predchádzajúceho upozornenia zmeniť produkty a služby popísané na svojich stránkach a negarantuje vecnú správnosť ich obsahu.

 

Spoločnosť BN Signal Magyarország Kft. nenesie voči inej strane zodpovednosť za priame, nepriame, mimoriadne alebo iné následné škody, spôsobené použitím informácií z jej vlastných alebo odkazovaných internetových stránok, vrátane (ale nie výhradne) ušlého zisku, vynaložených nákladov, prerušenia činnosti a ďalších škôd.

 

Spoločnosť BN Signal Magyarország Kft. neposkytuje žiadne garancie a záruky okrem záruk vyplývajúcich zo zákona a záruk, ktoré nad rámec zákona poskytujú dodávatelia výrobkov a poskytovatelia služieb, ktoré sú ponúkané na stránke www.netenpiac.sk pokiaľ je to pri takých výrobkoch a službách výslovne uvedené.

Informácie uvedené na stránke www.netenpiac.sk spoločnosti BN Signal Magyarország Kft. nenesie voči inej strane zodpovednosť za priame, nepriame, mimoriadne alebo iné následné nie je možné interpretovať ako prehlásenie o vhodnosti výrobkov a služieb pre niektorý konkrétny účel, pokiaľ také prehlásenie zákazník neobdržal od spoločnosti Spoločnosť BN Signal Magyarország Kft. v písomnej podobe potom, čo ju v prípade pochybností kontaktoval.